• Място на свободен дух и модерни решения

Стана обичайно медиите да предупреждават за предстоящи слънчеви изригвания и магнитни бури, за които се смята, че причиняват психосоматични неразположения.
Статистиката сочи, че по време на интензивни слънчеви изригвания и магнитни бури се увеличава броят на инфарктите и инсултите; зачестяват оплакванията от безсъние, главоболие, напрегнатост и световъртеж; обостря се състоянието на хората с психични проблеми. Някои специалисти твърдят, че най-податливи на тези влияния са страдащите от хронични заболявания.

Успоредно с това се лансира теза, че магнитните бури влияят благотворно на здравия човек. Само че колко са напълно здравите хора в днешно време? Затова специалистите съветват в дните, в които се очакват магнитни бури и малко след тях, да се избягват големи натоварвания и мазни храни. А ако имате диагностицирано хронично заболяване, задължително носете медикаментите със себе си.
вестник "Всичко за семейството"

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник