• Място на свободен дух и модерни решения

Ходите от известно време, разбирате се чудесно, но и не градите кой знае какви планове за бъдещето. Докато един ден той/тя те поканва най-официално у тях, за да се запознаеш с родителите му.
l Най-подходящият момент за такава среща е уикендът. Тогава всички са свободни, спокойни и отпочинали. Друг вариант е да помолиш гаджето си да изчака някой семеен празник, на който да има повечко гости. Така цялото внимание на родителите няма да се съсредоточава върху теб и срещата ще премине по-непринудено. Трето предложение е да отидете всички заедно на ресторант или екскурзия около града. Така ще сте на неутрална територия, където и ти, и родителите ще се чувствате добре.
l Погрижи се за външността си. Поне в този ден заложи на класически тоалет, спретната прическа, а ако си момиче, намали грима.
l Учтивостта никога не е прекалена. Купи цветя за майката и вино за бащата на гаджето ти. Благодари всеки път, когато ти сервират нещо, ако са те поканили на обяд или вечеря. Направи комплимент на майката за тоалета и готварските
l Слушай, вместо да говориш. Нека родителите на гаджето ти да са главните действащи лица. Общувай най-вече с тях, не с гаджето си.
l Впрегни въображението си. През цялото време си представяй, че това са просто семейни приятели, не потенциални свекър и свекърва. Това ще ти помогне да се държиш по-естествено.
l Сдържаността ще ти е от полза. Няма защо още от първия път да разказваш живота си, да разкриваш семейните си тайни или да фамилиарничиш.
l Без нежности. Може да се случи да се целувате пред приятели. Никога обаче не го прави пред родителите му
 Всичко за семейството

Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес
svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник