• Място на свободен дух и модерни решения

Търсене

BG Web Counters


Tyxo.bg counter

Посещения през предишния месец

Любомир Кирилов, 12.а клас

Публикувано от Н. Генкова 08 март 2016Нещо, което научи за себе си? 
Че Британският парламентарен формат не е толкова труден, колкото изглежда, и че е много по-забавен и интересен от WS формата.

Нещо, което научи за връстниците си? 
Някои от връстниците ми се занимават доста по-активно с дебати, отколкото аз. Всъщност в по-големите градове има по няколко клуба и някои от наборите ми посещават повече от един.

Нещо, което те разсмя? 
Разсмяха ме всичките шеги, които Гриша, Ники и другите организатори казаха. Беше изключително забавно и интересно на обученията по БП, защото, освен да говорим сериозни теми, понякога се отклонявахме и се шегувахме.

Нещо, над което се замисли? 
Замислих се за много неща. Най-вече за начина си на говорене и дебатиране. И че ако вложа повече усилия и разсъждения в това, което казвам, ще стана по-добър дебатьор.

Нещо, което си обеща?
Обещах си, че ще продължа да се занимавам с дебати и след като завърша училище. В повечето ВУЗ-ове има клубове по дебати и считам, че няма да е трудно да постигна обещанието си. Ще продължа да дебатирам, защото дебатите изграждат много ценни качества като критическо мислене, това да погледнеш от другата гледа точка, да уважаваш опонентите и съдиите си. Освен това, дебатьорските събития, на които присъствам, ме зареждат с позитивна енергия и ме мотивират.


Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес
svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник