• Място на свободен дух и модерни решения


Г-жа Светла Червенкова беше преценила, че ще е добре, ако участвам в концерта заедно с още три момичета. Идеята беше песента, която подготвяме, да стане атрактивна, да покажем на хората колко по-хубаво е, когато си весел и щастлив. Всички ние изпълнихме нашата задача, дадохме много от себе си и се забавлявахме въпреки цялото притеснение. Настроението зад кулисите беше много приятно, защото всички се подкрепяхме взаимно и танцувахме на всяка една песен. Това, освен че вдигаше още повече настроението, ни успокояваше и ни даваше кураж, преди да дойде нашият ред.

С голямо желание и удоволствие бих участвала в още такива концерти, за да изживея отново тръпката от сцената. Притеснението, преди да излезеш пред цялата тази публика. Моментът, в който кажат името ти и ти трябва да се появиш на сцената. А после моментът, в който запяваш и усещаш връзката със салона. И когато всичко свърши – аплодисментите на хората, които са те харесали. Краката ти започват да треперят и усещаш вълнение от това, че си им показал какво можеш.

Цветина Попска, 7.б клас
 


Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник