• Място на свободен дух и модерни решения

СИП Електронни медии

Събитие за връчването на награди от участията в дебати се състоя в петък, 8 май, след часовете, в актовата зала на училището ни. Там присъстващите бяха самите участници в дебатите, г-жа Иванка Джабраилова от Общината, директорът г-жа Иванка Цекова, г-жа Нели Генкова – треньор на дебатьорите, г-жа Анелия Иванова, г-жа Цветанка Босева, г-жа Йонка Рабачева и г-жа Галя Панталеева. Участниците в национални състезания по дебати получиха своите сертификати, а Любомир Кирилов и Пламена Радевска получиха медали и книги за второ отборно място от общо 44 отбора.

Всеки участник имаше минутка време да изрази свои впечатления и оценки. Любомир Кирилов сподели, че с участието си в дебатите е станал по-уверен в общуването и изразяването. Габриела Ангелова каза, че от дебатирането е разбрала колко важно е умението да се аргументираме. Пламена Радевска благодари на съучениците си, че са я въвели сред дебатьорите и така за няколко дни се е запознала с много нови и интересни хора. Личеше си, че всички са много доволни от участията си. За тях дебатите имат много добро отражение върху общуването и убеждаването на другия човек.

Поздравления! Продължавайте все така! 

Лилия Вълкова, 7.б клас
 Снимки: Памела Георгиева, 7.б клас









Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник