• Място на свободен дух и модерни решения


Училищната церемония по награждаването на победителите в състезанията "Климентови дни 2014" беше премиера на една нова и много симпатична училищна формация – малките мажоретки с хореограф Румяна Дудева.

Директорът Иванка Цекова намери хубава символика в това, че събитието се случва в Деня на християнското семейство. Тя говори за голямото семейство на СОУ „Св. Климент Охридски” и благодари на учителите, които в трудни за българското образование времена намират сили и продължават да мотивират своите ученици.

Наградите бяха осигурени от училището и от спонсори, които специално уважиха събитието. Валентин Бечев, в качеството си на зам.-председател на Ротари клуб – Троян, подчерта, че е учил в СОУ „Св. Климент Охридски”. Цветомира Гечева, председател на сдружение „Българка – Троян”, също възпитаник на училището, поздрави всички участници за смелостта им да се включат в състезанията. Васил Радойчевски, шеф на Оптиспринт – Троян, каза, че СОУ „Св. Климент Охридски” винаги се е отличавало със своята атмосфера на свободолюбие и творчество. Марин Радевски, собственик на фирма „Калинел” и сериозен дарител на училището, напомни на учениците старата народна мъдрост, че който се учи – той ще сполучи.



Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник