• Място на свободен дух и модерни решения




Пълна 6-ца на национален изпит кара ли те да се чувстваш специална? 
Не бих казала, че ме кара да се чувствам специална по някакъв начин. Смятам,че това е оценка, достижима за хора, които имат база знания  и полагат усилия тя да се увеличава.
 
Кой фактор най-много допринесе за този личен резултат?
Смятам, че добрият учебен план, както и упоритият труд, който полагах през годината, са факторите, спомогнали за моя успех.

Ще използваш ли оценката при кандидатстване във ВУЗ и какви шансове ти дава тя?
Въпреки че на повечето хора оценките от матурите биха им послужили при кандидатстване, за специалността, към която съм се насочила, се полагат изпити от по-високо ниво спрямо това на матурите.

С какви други задачи те научи училището да се справяш като за Отличен?  
Училището определено ме научи, че когато искаш да следваш мечтите си, да се развиваш  и да успяваш, трябва упорито да се трудиш и никога да не се отказваш, изправяйки се пред трудностите!

Какво ще посъветваш по-малките ученици, на които зрелостните изпити предстоят?
Бих ги посъветвала да не приемат зрелостните изпити като някакво ужасно изпитание, което им предстои. Стига да открият нещото, в което са добри, интересно им е и им доставя удоволствие да се занимават, ще разберат, че отличните резултати не са просто недостижим блян.

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник