• Място на свободен дух и модерни решения




В час по какво и в кой клас заместваше? 

В деня на самоуправлението преподавах в много класове, както и в предучилищната група. Започнах с 1.б клас, където преподавах четене. Там припомнихме приказката "Ябълка", решихме една кръстословица и взехме стихотворението "Щурецът и мравката". Втори  час  бях учителка по ФКРУ във 2.б клас. Там децата бяха много тихи, докато четяхме за "добрите и лошите думи". След часа при 2-ри клас се отправих към  1.а клас, където бях учителка по математика. След това се отправих към предучилищната.

Какво те затрудни най-много?

Нищо не ме затрудни, даже ми беше забавно да подготвя уроците и после да ги предам на класовете, като изключим това, че ми беше малко притеснено.

Хареса ли ти ролята на преподавател  и как се почувства от другата страна на катедрата?

Много ми хареса да съм преподавател. Странно беше да съм от другата страна на катедрата, където всички са вперили любопитни, пълни за нови знания погледи в теб. От друга страна е много притеснително, защото не знаеш как ще се справиш. Даже разбрах колко е гадно ти да искаш да направиш нещо по-интересно, но децата срещу теб само да приказват. От начало се притеснявах, но после ми стана много забавно.
 Надежда Керешка, 9.б клас

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник