• Място на свободен дух и модерни решения




Точно два дни преди един от най-светлите християнски празници - Великден, във фоайето на училището се състоя традиционният вече благотворителен базар. И този път той не изневери на себе си - масите бяха отрупани с какви ли не сладки изкушения, но това не беше всичко. Изложени бяха рисунките и хартиените цветя от пролетния конкурс, както и разнообразна украса за Великденските празници. Тук е моментът да благодаря на децата от подготвителна група с учител г-жа Снежана Нанкова, които всеки път се включват особено активно в изработването на сувенири и картички, както и на учениците на г-жа Емилия Пауникова, г-жа Ирена Яшева, г-жа Румяна Субашка и г-н Милко Тодоров. Голям принос имат и „младите сладкари“, чиито вкусотии се продаваха на базара: Илияна Петрова (9.б), Габриела Ангелова (10.а), Памела Недялкова (10.б) и не на последно място Пламена (10.а) и Катерина Радевски.

На втория ден базарът беше изцяло с лакомства, приготвени от преподавателите, за което най-сърдечно искам да благодаря на г-жа Веселка Борджукова, г-жа Тотка Вачкова, г-жа Марияна Станкова, както и на г-жа Анелия Иванова и г-жа Иванка Цекова за ценната подкрепа, която оказват на Ученическия съвет при реализирането на инициативи като тази. Най-сърдечни благодарности и към всички от УС, които се включиха в организацията на базара. Благодарение на общите ни усилия успяхме да съберем 150 лв., които ще използваме за реализирането на предстоящи инициативи.

В заключение мога да кажа, че усмивките и удовлетворението от събития като тези нямат съизмерима цена, те са безценни.

Стефания Калева, председател на Ученическия съвет

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник