• Място на свободен дух и модерни решения

Пътувахме около час до Смесито с автобус, гладко и спокойно, забавлявахме се. После продължихме пеша. Валеше дъжд, но ние си носихме дъжобрани и изобщо не се намокрихме. По пътя видяхме интересни неща - дъждовници, жабки, огромни листа, които можеха да се ползват като чадъри. След около час и половина бяхме в хижата. Хапнахме, починахме си, поиграхме си. Въздухът беше чист и приятен. Имаше чешмичка отвън, водата й беше чиста и приятна за пиене. Скоро пекна топло слънце и беше още по-добре. На връщане пак се наложи да използваме дъждобраните. Видяхме водопадчета. Беше много красиво!

Теодора, 5.а клас


Качихме се в автобуса и се запътихме към "Яворова лъка". Когато слязохме, валеше дъжд, но това не ни сломи. Ние всъщност излязохме добри туристи. Щом стигнахме и се настанихме, започнахме да обядваме. После решихме да разгледаме околността. намерихме едно езеро, видяхме интересни неща. Когато дойде време да си ходим, с нежелание тръгнахме към автобуса. За мен този ден беше страхотен!
 Памела, 5.б клас


Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник