• Място на свободен дух и модерни решения

СИП Електронни медии

За децата и госпожите от предучилищната група на нашето училище тази година вече е към своя край, но само месеци преди да пристъпят прага на училището ни като първолаци, най-малките ни изненадаха с тържество по случай Великденските празници.

В празнични дрешки и кошнички за Лазаровден, изпъстрени с яйца, калинки и цветя от хартия, изпълнителите заедно с учителките си - госпожа Нанкова и госпожа Дичевска, заеха своите места на сцената в наскоро ремонтираната ни Актова зала. Репертоарът бе добре подготвен - индивидуално тематично стихче имаше всяко дете, а песничките се изпълняваха хорово, придружени с танци и жестове, добре усвоени по време на ежедневните занятия.

След артистичните изпълнения госпожите благодариха и на изпълнителите, и на родителите и роднините в публиката. На празника бяха поканени и присъстваха деца, които наесен ще престъпят прага на подготвителна група. За тях децата от настоящата подготвителна група бяха изработили подаръци.

Накрая имаше почерпка за всички. Не заради нея обаче и участниците, и зрителите си тръгнаха с усмивки на лицата - те бяха предизвикани от удовлетворение от добре свършената работа и гордост, че тези малки същества са израснали интелектуално изключително много само за няколко месеца под крилото на своите родители, но и под зоркия поглед на грижливите преподавателки в училище.
  
Паулина Пенчева, 11.а клас
СИП Електронни медии

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник