• Място на свободен дух и модерни решения


 СИП Електронни медии

14 февруари – денят, в който любовта и виното са всичко… или просто още една възможност да се забавляваме и да празнуваме.

Учениците от СОУ ”Св. Климент Охридски” се възползваха от тази възможност и разнообразиха деня си. Те участваха в инициативата на Ученическия съвет по случай двойния празник, която целеше да внесе празнично настроение за всички – и за влюбените, и за любителите на виното.

В голямото междучасие всеки желаещ можеше да напише валентинка или трифонка до някой важен за него човек и да я остави в кутия. Желаещи не липсваха – за 20 минути фоайето на училището се оживи от многото деца, чакащи да попълнят своята картичка.

По време на четвъртия час няколко отряда „купидони” се заеха със задачата картичките да стигнат до адресатите си. Бързо и безпроблемно те свършиха работата си и зарадваха учениците.

Инициативата бе посрещната с голям интерес и любопитство. Бяха раздадени десетки картички, като най-много валентинки получиха 11.в и 10.а клас. Независимо кой празник предпочетоха учениците, празнично настроение не липсваше. Въодушевление, усмивки, смях и забава – такава бе атмосферата в училището ни днес.

Стойчо Младенов, 11.в клас
СИП Електронни медии

Още снимки, направени от г-жа Цекова, вижте ТУК

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник