• Място на свободен дух и модерни решения

СИП Електронни медии


И тази година в СОУ „Свети Климент Охридски“ се проведе инициатива по случай 1 декември – Световен ден за борба със СПИН. Осъществихме я заедно с новия председател на Ученическия съвет Паулина Пенчева, заместничката й Стефания Калева и педагогическия съветник госпожа Иванка Цекова. Още от сутринта кипеше усилена подготовка. Всичко, което ни беше необходимо, за да проведем инициативата, беше на лице и оставаше само да подготвим пункта, на който да раздаваме материалите -  лентички, презервативи и брошури. 
И малки, и големи идваха при нас и ни разпитваха какво точно правим. Макар че имаше малки деца от подготвителен клас и начален курс, които не разбираха точно смисъла на събитието, всички с радост се закачиха с лентички и получиха брошури. По-големите пък, освен лентички, получиха и презервативи. Атмосферата беше толкова приятна и постоянно идваха още и още деца, любопитни да разберат какво се случва. 

Е, нямаше как да пропуснем директора г-н Минко Христов и останалите учители, които с усмивки ни посрещнаха в учителската стая.
Горди сме, че успяхме да привнесем малко разнообразие в иначе обикновения петъчен ден, а също и че отбелязахме тази толкова важна световна дата. С огромно нетърпение очкаваме и следващата година, когато се надяваме акцията да бъде също толкова сполучлива.

    Ива Петкова, 11.а клас
СИП Електронни медии

Още снимки от училищната кампания вижте ТУК


                                                                                                          Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес
svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник