• Място на свободен дух и модерни решения

СИП Електронни медии

На 22 октомври в 15 часа на градския стадион се игра футболният мач между отборите на СОУ "Свети Климент Охридски" и СОУ "Васил Левски".


От началото на мача нашите владееха топката много повече от противника и това даде резултат още в 5-та минута, когато отбелязахме за 1:0. След това играта малко се успокои, но отново ние владеехме топката. До края на първото полувреме имаше много удари по посока на вратата на СОУ "Васил Левски". Малко преди края на полувремето противниците имаха шанс да изравнят, но вратарят Минко Маринов спаси.

Второто полувреме се развиваше с постоянни атаки към вратата на противниците. Отново имаше много шансове, които не бяха реализирани. За наше съжаление точно в края на мача, след груба грешка в защитата ни Мирослав Калистерски изравни резултата за 1:1. Така и мачът между отборите на СОУ "Свети Климент Охридски" и СОУ "Васил Левски" завърши при равен резултат 1:1.  

Кристиян Стефанов и Любомир Кирилов от 9.а, СИП Електронни медии

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник