• Място на свободен дух и модерни решения


Националната кампания „Дарете час” на Националния алианс за работа с доброволци - Пловдив събра книжки за детските отделения на болниците в страната. Акцията в нашето училище беше организирана от Моника Генкова и Йова Петкова от 10.а клас и събра около 40 запазени детски книжки. Повече информация за доброволческата кампания можете да получите от материала на Моника.






ЕЖЕДНЕВИЕТО НА ДЕЦАТА В БОЛНИЦАТА ЩЕ БЪДЕ ПО-РАЗНООБРАЗНО

На 5 декември приключи националната кампания „Дарете час” с мото „Стара книжка дари - детенце усмихни”. В Троян бяха събрани 134 детски книжки от ученици от СОУ „Св. Климент Охридски”, СОУ „Васил Левски”, ОУ „Иван Хаджийски”, НУ „Св. св. Кирил и Методий”, НУ „Христо Ботев” и граждани.

Националната кампания, организирана от Национален алианс за работа с доброволци - Пловдив и структурата от регионални и местни центрове за работа с доброволци, събра общо над 4000 книжки, които бяха дарени на детските отделения на болниците по места.

На 5 декември 2011 г. доброволците от Местния център за работа с доброволци към НЧ  "Наука-1870 г.” – Троян дариха събраните книжки на Детското отделение на МБАЛ – Троян. Д-р Бамбов, д-р Панджарова и старшата сестра на отделението приеха дарението с благодарност и ни увериха, че ежедневието на децата в болницата ще бъде по-разнообразно и шарено благодарение на дарените книжки. И за да направят престоя им малко по-поносим и забавен, доброволците ще се върнат в болницата, за да четат приказки и стихове на най-малките.

Моника Генкова от 10.а клас 


Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник