• Място на свободен дух и модерни решения

"Аз съм българче"

11 април 2011

Уважаеми колеги,

Образователният портал Академика БГ организира най-масовото едновременно рецитиране на стихотворението „Аз съм българче“. Тази проява е без аналог в историята на България. Тя е насочена към най-малките ученици – от 1 до 4 клас. Идеята е да се включат максимален брой участници.

На 1 юни 2011 г. в точно фиксиран час се дава старт на инициативата. Децата са събрани в училищни дворове, на градски площади, в паркове и на обществени места. Под ръководството на своите учители хиляди деца едновременно рецитират емблематичното стихотворение. На тържествата присъстват и родителите, които могат да заснемат участието на своите деца. Централни и регионални медии излъчват репортажи от събитието.

Така ще внесем в детския празник нов емоционален елемент, реализиран по интересен за аудиторията начин. Подобна проява не е организирана до момента и сме убедени, че тя ще се запомни от всеки участник.

Ако желаете деца от вашето училище да се включат, моля да ни пишете на info@akademika.bg. Телефоните за контакт с нас са 02/9831694 и 0898/618962.

Ще се радваме да се присъедините и заедно да осъществим тази патриотична идея!

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник