• Място на свободен дух и модерни решения

Търсене

BG Web Counters


Tyxo.bg counter

Посещения през предишния месец

Нова победа за нашите баскетболисти

Публикувано от Н. Генкова 30 март 2011

СИП Електронни медии

На 29 март, вторник, се проведе областното пъвенство по баскетбол за момчета XI-XII клас. Момчетата на СОУ "Свети Климент Охридски", водени от треньора Димитър Титов, се изправиха в оспорвана битка срещу ПМГ Ловеч.

Състезателите ни тръгнаха много силно в началото на мача и въпреки високото темпо на игра - играеше се точка за точка до края на първата част, момчетата ни се представяха достойно. През втората четвъртина ПМГ Ловеч поведе със 7-8 точки и задържа преднината си до края на третата част. След почивката в последната четвъртина нашите момчета излязоха нахъсани за победа и с перфектното си представяне в защита и острите пробиви успяха да изравнят резултата, въпреки някои несправедливи отсъждания от съдиите.

В последните 10 секунди герой стана Николай Гатев, който отбеляза победния кош с невероятен пробив през стегнатата защита на гостите и троянците заслужено спечелиха мача с 54:52. Най-резултатен бе Николай Гатев. Така отборът на СОУ "Св. Климент Охридски" се класира на зонално първенство, което ще се проведе в Габрово на 14 април.

Недялко Ковачев, 11. а

Можете да изпратите съобщение до сайта на адрес
svetikliment.sipa<а-маймунско>blogger.com

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник