• Място на свободен дух и модерни решения

И макар че учениците ни не се класираха на призови места, самото им участие сред общо 138 представители от цялата страна е успех. Задължително следва да отбележим и това, че Иван Лучев, който остана десети в крайното класиране за своята възрастова група (5.-7. клас), всъщност беше най-добър сред всички петокласници.

Интересуващите се вече са видели и оценили по достойнство разработките на нашите ученици, ръководени от г-н Свилен Димитров: "Непознатият Левски" на петокласниците Иван Лучев и Цветелина Нешева и "Света Петка: Троянската църква" на десетокласниците Момчил Георгиев и Недялко Ковачев.

Училището ни изказва благодарност на Община Троян за предоставения официален поддомейн за сайта на църквата. Благодарности също на директорката на Детски педагогически център "Шошкова къща" - г-жа Ценка Петрова, която осигури застраховката и транспорта на участниците до Варна, на превозвача - фирма "Нешев", и на шофьора Стефан Стефанов.

Учебни ресурси в електронен вид

Националният образователен портал предоставя достъп до учебни ресурси в електронен вид. Той е част от така нареченото Е-обучение.
ТУК можете да намерите всички курсове, които предлага този БЕЗПЛАТЕН портал (по всички предмети).

Безплатен многоезичен ONLINE речник